18. toukokuuta 2013

Terve.



Hei hei hei! Täällä taas! It's been a long time... mutta nyt päätin kirjotella tänne jotain jännää. Nämä viime kuukaudet ovat olleet aikas musiikki- & (penkki)urheilupainoitteiset.

Juuri päättynyt FIN @ SWE jääkiekko-ottelu oli karvas pettymys, mutta pakko olla ylpeitä joukkueesta ja jätkien taistelusta. Alku oli nihkeää, mutta pikkuhiljaa saatiin hyviä paikkoja, joissa valitettavasti viimeistely uupui. Nummelinin kaltaisia pakkeja ei juurikaan löytynyt. Väänäsen Ossi on onnistunut turnauksen aikana loistavasti & saimme kokea harvinaista herkkua, kun #4 onnistui maalinteossa toisen kerran maajoukkueurallaan slovakkeja vastaan torstaina.

Tänään ei maalin maalia. Maalintekopaikkoja ilmeisesti oli Suomella jopa enemmän. Herra Hanhet tekivät ne tarvittavat maalit. Pelin tavoitehan on juuri niiden maalien tekeminen. Sattui Suomelle ikävästi huono päivä juuri tälle kyseiselle päivälle. Ehkä kuvassa oleva kaveri olisi tuonut hieman tsemppiä leijonille, mut ei voi mittää.

Asiasta kukkaruukkuun, eli tässä tulevaisuudessa meinaan kirjoitella sitä sun tätä tänne Bloggeriin. Silloin kun fiilis on kohdallaan, eli turha odottaa tuon Meamillan tapaista kirjoitustempoa. (Kiitos anteeksi, uunituore yli(ali (Sivupersoona Riston äänellä))oppilas Emília Ékman. Heittomerkeillä.

2 kommenttia:

  1. Voi ei, ei tälläsiä tekstejä saa kirjottaa! MÄÄ KUOLEN NAURUUN. Terveisin yli-ikäinen ylialioppilas Larvanto eiku Ékman heittomerkillä.

    "Mel teki comebackin, ja plagioi diskobiisin..."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedäthän sanonnan; "Ei taidolla, vaan tuurilla."
      En tosin tiedä miten tuo kyseinen sanonta liittyy tähän mitenkään, mutta se kuulostaa vaa niin hyvältä.

      Poista